Председателят на парламентарната група на коалиционния партньор Обединени патриоти Волен

...
Председателят на парламентарната група на коалиционния партньор Обединени патриоти Волен
Коментари Харесай

Сидеров посъветва протестиращите в Асеновград да отидат пред американското посолство

Председателят на парламентарната група на съдружния сътрудник " Обединени патриоти " Волен Сидеров (Атака) съобщи, че етническото напрежение в страната се основава от непознати сили и фондации и даде насоки на протестиращите в Асеновград накъде да насочат недоволството си.

" Това е поредна политика и тя не е от България, тя е извън. Аз поучавам тези младежи, които през днешния ден се събират, да си насочат праивлно гнева, да отиидат на точния адрес – дали ще е Хелзинкският комитет (БХК), дали ще бъде американското посолство, фондациите на Сорос или пък има едно чалга шоу, което години наред обясняваше, че аз ще върша ромите на сапун... е, аз ги осъдих за това. Тези обединения и общности сътвориха тази безредица ", съобщи Сиеров по Българска национална телевизия.

Наскоро сходна теза за външни въздействия, само че в Македония, разви Русия във връзка митингите и конфликтите, при които бе ранен водачът на опозицията Зоран Заев. В позиция на съветското външно министерство тогава се споделяше, че протичащото се е било планувано с негласното познание на " външните куратори " на македонската съпротива " и има груба интервенция във вътрешните работи на страната.

Днес Сидеров увери, че е срещу конфликтите и кръвопролитията. Решението на проблемите по думите му било в държавната политика, само че тя " не беше допускана извън ".

Според Сидеров бъдещето на Европа е в евразийски план, а участието на България в Европейски Съюз и НАТО би трябвало да се подложи на разбор. Добави, че " връзките на България с Турция би трябвало да са прагматични, тъй като тя е геополитическа мощ ".

Попитан дали партия " Атака " е предала концепциите си след влизането в коалиция с ГЕРБ, той сподели, че обещаното програмата на групировката било единствено в случай, че тя завоюва избори, а той стане министър-председател.

" Няма никакво изопачаване на хрумвания. Влизаме в ръководството, тъй като подобен е вотът на гласоподавателите и поради това ГЕРБ е най-голямата политическа мощ. Когато би трябвало да се свърши някаква работа, неконструктивната политика не оказва помощ. В коалиция с ГЕРБ сме, тъй като по този начин сподели суверенът ", съобщи той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР