Христо Иванов отговори на твърденията на Делян Пеевски в кулоарите

...
Христо Иванов отговори на твърденията на Делян Пеевски в кулоарите
Коментари Харесай

Христо Иванов: Тази кална кампания е предсмъртния писък на господин Пеевски

Христо Иванов отговори на изказванията на Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание, заявявайки, че това е следващата конспирация.

" Зачудих се защо му беше това ", съобщи Иванов пред медиите.

Иванов твърди, че е бил очевидец по какъв начин ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи бил на четири крайници пред всички хора, които имат някакви контакти с Америка, с цел да издейства по всевъзможен метод изваждането си от листата Магнитски.

" Както го предупреждавах, той не излезе от листата Магнитски и няма да излезе от листата Магнитски ", безапелационен беше Христо Иванов.

По думите му, това е и повода заради която Пеевски в никакъв случай няма да стане министър председател и щял да става все по-неудобен, в това число и за тези, които го конфигурирали в Движение за права и свободи.

" Бъдещо ръководство с Делян Пеевски не е допустимо. Тази кална акция е предсмъртния вик на господин Пеевски ", акцентира Христо Иванов.

Според него, тази офанзива към него идвала, тъй като Делян Пеевски се чувствал използван, излъган в упованията си.

" Нека да продължи да ме нападна ", прикани Христо Иванов.

Иванов съобщи също, че няколко пъти отказвал да се кандидатира за президент, тъй като и през разум не му минавало за това. ПП-ДБ били единни, тъй като имали идея - Пеевски да не влезе във властта.

За записа, който през вчерашния ден изтече в медии, водачът на " Да, България " съобщи мнението си, че би трябвало да има обикновено финансиране на партиите. В противоположен случай такива кавги щяло да има и в бъдеще.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР