Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разговаря със заместник-председателя на Баварския Ландтаг Райнхолд Боклет

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията организира работа среща със заместник-председателя на Баварския Ландтаг Райнхолд Боклет.

В диалога, който се организира в постройка на Ландтага в Мюнхен, участваха и баварският народен представител и ръководител на вътрешната комисия в Ландтага доктор Флориан Херман и дългогодишният народен представител в немския Бундестаг Ханс-Петер Ул. По време на срещата Цветанов срещна представителите на Бавария с политическата обстановка в България, с главните цели на страната ни за председателството на Европейския съюз и сложи акцент върху европейската вероятност пред Западните Балкани.

Райнхолд Боклет разяснява, че председателството е огромно предизвикателство пред страната ни, тъй като за първи път ще застанем отпред на Европейски Съюз. Председателят на ПГ на ГЕРБ показа признатите законодателни решения през последната година, свързани с антитетористичния закон и даването на опция профилираните съд и прокуратура да работят по каузи, свързани с битката с корупцията. Цветанов благодари за присъединяване на представители на Ландтага, Бундестага, Европейския парламент, Европейската комисия и Израел в обществените разисквания в България на антитерористичния закон.



По време на срещата Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила срещна представителите на Ландтага на Бавария с Многогодишната стратегия на Европол и съобщи, че ще се търси поддръжката на немския Бундестаг за прецизиране на текстовете, по които не беше реализиран консенсус по време на съвещанието на Съвместната група за парламентарен надзор върху Европол в Брюксел.

Заместник-председателят на Ландтага на Бавария изпрати специфични поздрави на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и си спомни за последната им среща. „ Радвам се, че след извършените предварителни парламентарни избори жителите още веднъж избраха европейския път на България и гласоподаваха доверие на премиера Борисов, който към този момент с изключение на в района, играе значима роля и в Европейския съюз “, разяснява Боклет. Той даде висока оценка и на работата на Цветанов като някогашен вътрешен министър и акцентира смисъла му като ръководител на най-голямата парламентарна група в Народното събрание, която поддържа напъните на българското държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР