Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски, председателят на

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски, председателят на
Коментари Харесай

ПГ на БСП се срещна Българска браншова камара “Пътища”


Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски, ръководителят на Комисията по превоз в Народното събрание Борислав Гуцанов, зам.-председателят на парламентарната група на левицата Драгомир Стойнев и депутатите от Българска социалистическа партия Петър Кънев и Манол Генов се срещна с Управителния съвет на Българска браншова камара “Пътища” по тяхно искане. На него участва и Страхил Ангелов.

От браншовата камара показаха задоволство, че левицата незабавно се е отзовала на тяхното искане, и че Българска социалистическа партия постоянно са обърнати с лице към развиването на българската стопанска система и в частност за развиване на инфраструктурата на страната.

Те се застъпиха за тезата, че е належащо да бъде направена незабавна смяна в Закона за публичните поръчки, в частта му за индексация на подписаните контракти. Това е належащо с оглед извънредно бързото повишаване на огромна част от строителните материали, и в случай че не бъде направена индексация има действителна заплаха да бъдат неусвоени отпуснати стотици милиони европейски средства, както и да не бъдат приключени основни обекти за инфраструктурата на общината.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР