ОДМВР-Монтана изяснява катастрофа със служебен автомобил на РУ-Монтана. Произшествието е станало

...
ОДМВР-Монтана изяснява катастрофа със служебен автомобил на РУ-Монтана.
Произшествието е станало
Коментари Харесай

Полицай се блъсна със служебен „Фолксваген“ в светофар в Монтана

ОДМВР-Монтана обяснява злополука със длъжностен автомобил на РУ-Монтана.

Произшествието е станало към 03:05 часа тази заран . На място е бил изпратен дежурен екип на бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Монтана. При инспекцията е открито, че длъжностен автомобил „ Фолксваген Тигуан “ на РУ-Монтана, ръководен от 54-годишен чиновник на бранш „ Охранителна полиция “, е самокатастрофирал по време на работна промяна.

При изясняване на ситуацията е открито, че произшествието е настъпило на ул. „ ХХI век “ в Монтана с посока на придвижване към кръстовището с ул. „ Иван Давидков “ . На прав пътен сектор от пътя с в двете посоки придвижване заради похищение на вниманието на лидера лекият автомобил навлязъл в лентата за насрещно придвижване , където се блъснал в желязна ограда на железопътна светофарна уредба , работеща в естествен режим.

В резултат на удара са били нанесени материални вреди . Двамата полицейски чиновници, возещи се в автомобила, не са потърпевши. Направената проба на лидера за приложимост на алкохол е негативна. Съставен му е акт по член 20, алинея 1 от ЗДвП и протокол за ПТП. По случая е формирана инспекция в ОДМВР Монтана.

Добра вест за всички пенсионери! Повишението на пенсиите ще е не с 10%, а с 11%

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР