Председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов свиква заседания

...
Председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов свиква заседания
Коментари Харесай

Постоянните комисии на Общинския съвет в Ловеч заседават на 16 август

Председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов привиква съвещания на непрекъснатите комисии на 16 август 2022 година, вторник, по график в заседателната зала на Община Ловеч.

Основанието е  чл. 56, алинея 1 от Правилника за организацията и активността на Общински съвет-Ловеч, неговите комисии и взаимоотношението с общинската администрация.

Комисията по обучение има да преглежда единствено две точки. Най-много – 16 точки, както постоянно, има комисията по общинска благосъстоятелност и устройство на територията.

Сред по-важните точки са:

Информация за резултатите от активността на „ ЕКО “ ЕАД, гр. Ловеч към 30.06.2022 година.

Отчета на бюджета на Община Ловеч за 2021 година.

Приемане на доклад за осъществяване на решенията на Общински съвет Ловеч, признати до 30 юни 2022 година и решения, останали за наблюдаване през предишни отчетни интервали.

Определяне на главните месечни работни заплати на кмета на Община Ловеч и кметовете на кметства в Община Ловеч.

Промяна на маршрутни написания по междуселищни и вътрешноградски автобусни линии от Общинската транспортна скица, одобрени с Решение № 455/25.08.2021 год. на Общински съвет Ловеч.

Упълномощаване на представителя на Община Ловеч за присъединяване в изключителното общо заседание на акционерите на МБАЛ „ Проф. доктор Параскев Стоянов “ АД, гр. Ловеч, планувано за 16.09.2022 година.

Информация за икономическите резултати и финансовото положение на комерсиалните сдружения, в които Община Ловеч има миноритарен дял от капитала за 2021 година.

Графикът е следният:

1. Постоянна комисия по бюджет, финанси и европроекти (БФЕ) с ръководител Ирина Митева, заседава на 16 август от 10.00 часа.

2. Постоянната комисия по икономическа и стопанска политика, туризъм, приватизация и интернационално съдействие (ИСПТПМС) с ръководител Валентина Янкова, от 11.00 часа.

3. ПК по обучение, просвета, спорт, децата, младежта и Неправителствени организации (ОКСДМНПО) с ръководител Страцимир Петков, от 12.00 часа.

4. ПК по обществена активност, демографска политика и опазване на здравето (СДДПЗ) с ръководител Мария Съева, от 13.00 часа.

5. ПК по правно-нормативни въпроси, тъжби, надзор, публичен ред, сигурност на придвижването и спор на ползи (ПНВЖКОРБДКИ) с ръководител Детелина Сотирова, от 14.00 часа.

6. ПК по общинска благосъстоятелност, устройство на територията, комунални действия, екология, превоз и жилищна политика (ОСУТКДЕТЖП) с ръководител Георги Карамишев, от 15.00 часа.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР