Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян и журналистът

...
Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян и журналистът
Коментари Харесай

Скандал между Хиндлиян и Сашо Диков за Левски

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян и журналистът - пощальон Сашо Диков влязоха в развълнуван спор в студиото на сътрудниците от TV1. Двамата защитаваха своите гледни точки по отношение на спасението на столичния гранд и вчерашната драма с акциите на " сините ".

Диков назова Хиндлиян " приключен простак ", в случай че счита, че журналистът е получил пари от Васил Божков, с цел да съобщи акциите на Левски на премиера Бойко Борисов, а водачът на НКП е на мнение, че Диков " се храни с ненавист " и се е злепоставил във вчерашния ден.

" Не е ли това доказателството, че Левски е вкаран в политически игри? Когато един път изпаднеш от хунтата, започваш да приказваш всякакви неща. Няма значение кой сега е собственик на акциите. Пътят минава през член 187 А точка 3 от Търговския закон, който споделя, че акциите могат да се върнат в сдружението, оттова да се отиде на Общо заседание и да се тръгне по нов път.

Ти обаче няма да си склонен, тъй като няма по какъв начин да си изкарваш хляба. Няма да можеш да се разкарваш с акции.

Защото, Сашо, извинявай, ти сееш ненавист. Ако аз съм простак, се чудя, Сашо, ти какъв си, в случай, че чакаш да бъде опраскан следващият сериозен паралия в страната, с цел да станеш негов тръбач.

В момента ти си надупен на Божков и си подобен в очите на цялата синя България. Подигра се с едни хора, които заделят от парите си. Възрастен човек прати подаяние на клуба от 19 лв. и 14 стотинки.

Клубът към този момент е банкрутирал. Футболистите ги държи коронавирусът тук. Ако можеха, щяха да са избягали към този момент. Работата ми е да не пазя търкането на талончета по улицата. Сашо, гняв ме е за теб, че се поставяш в такова състояние ", показа своята позиция Хиндлиян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР