Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори пред БНР

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори пред БНР
Коментари Харесай

Известен син фен : Аз съм от Левски, а не от Националната лотария

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян приказва пред БНР след срещата на почитатели с Васил Божков. Той акцентира, че е почитател на Левски, а не " лобист на Националната лотария ".

Ето какво сподели Хиндлиян:

" Най-накрая Божков се срещна с нас. Ние го търсихме за среща доста време, до момента в който нямаше проблеми с Националната
лотария, само че такава среща не се осъществяваше. След срещата следват интерпретациите - дали единствено ни е уведомил, дали търси помощ, всеки го пояснява самичък за себе си. Неговите думи към нас бяха: " Мислете какво вършим ". Аз не съм последовател на Националната лотария. Аз съм последовател на Левски.

Вече публично поискахме среща с Борисов. Сега отново има и злорадстване от човечета, че нашият клуб отново е изправен пред тежки времена. Искаме да забележим гледната точка на страната. Няма да желаеме да бъде отдръпнат проектозакона за
хазарта.

Аз не съм лобист на Националната
лотария. Искам да попитам Борисов, в случай че това се случи, какво ще предприеме страната и какви са проектите на страната за футболен клуб Левски.

 Нито един след Батков не беше и не е притежател на Левски, тъй като обича клуба. Изключително подмолно е, че излезе видео от срещата ни с Божков. Бойко Борисов да реши дали желае да ни одобри. Ние сме рационални хора.

Ръководим се от правила, завещани от дедите ни и от нашия патрон, от патрона на нашия обичан клуб ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР