Председателят на НДСВ Станимир Илчев и Стефан Киров- втори в

...
Председателят на НДСВ Станимир Илчев и Стефан Киров- втори в
Коментари Харесай

НДСВ на среща с представители на бизнеса във Велико Търново

Председателят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев и Стефан Киров- втори в листата на 24 МИР в София, дадоха отговор на значими въпроси свързани с България и района
Координаторът на Национална движение „Симеон Втори" във Велико Търново Олег Асенов бе хазаин на срещата, която протече в конструктивен звук. Станимир Илчев съобщи в своето ревю, че за Национална движение „Симеон Втори" е значимо да продължи тези беседи с хората с професионален и районен статут и с огромна степен на доверие измежду техните съграждани. " Национална движение „Симеон Втори" се завърна, тъй като не е обикновено да стои настрана и да гледа това, което се случва, а то не е положително. Не еестествено да се търпи сходно състояние и Национална движение „Симеон Втори" желае смяна на положението в страната.

Национална движение „Симеон Втори" ще бъде този крепежен детайл в постройката, тази съставна част, която ще направи политическата конюнктура по-здрава. Да се върнем на европейската сцена на развиването, да имаме работещ парламент и работещо държавно управление ", съобщи Илчев. Бяха повдигнати тематиките за надценката на питателните артикули, цената на Данък добавена стойност, налог върху свръхпечалбата. Представителите на бизнеса във Велико Търново сложиха въпроси, които вълнуват хората в района и дискутираха проблемите, с които са принудени да се сблъскват всеки ден. Според тях сериозна спънка са държавните чиновници, които се пенсионират, само че и остават на работа. Така младежи са без работа или емигрират в чужбина. Бяха дадени редица образци включващи армията, полицията и администрацията. Станимир Илчев и Стефан Киров дадоха отговор на въпроси, по какъв начин НДВС би спомогнала като политическа партия за оправянето с проблемите свързани с корупцията и сивия бранш.
-->
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР