Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов и лидерът на ПП

...
Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов и лидерът на ПП
Коментари Харесай

ГЕРБ вече уважава и харесва Радев

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов и водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов показаха възхищението си от дейностите на президента Румен Радев.

В рамките на по-малко от 24 часа първо Борисов съобщи, че членовете на ГЕРБ " би трябвало да се отнасяме с почитание ", защото той е спечелил избори. „ Президентът Радев поддържа всички наказания против Русия. И по тази причина получи поздравленията... "   Същото се получило с решението за втората част от ескадрилата от самолети Ф-16.  " Сигурен съм, че и президентът Радев ще им се радва много, когато дойдат. Догодина ще дойдат. И ще си дойдат на личен ход, тъй като те могат да стоят във въздуха 11 часа ", сподели Борисов.

Тази заран ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов съобщи пред Дарик радио, че е почнал да харесва президента. Рашидов разяснява, че първоначално е бил запазен към президента, само че, по думите му, Радев се е развил и понаучил, а позициите му са станали безапелационни. Председателят на Народното събрание съобщи още, че ГЕРБ са излезнали от изолацията си, която той дефинира като чистилище, и добави, че в този момент в изолираност са " Продължаваме промяната ".

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР