Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата Студент на

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата Студент на
Коментари Харесай

Цвета Караянчева връчи приза Студент на годината за 2017

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи премията " Студент на годината за 2017 " на студентката по право от СУ " Св. Климент Охридски ", Анна-Мария Любчова-Атанасова, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание. През тази момичето взе участие в тима на Софийския университет на най-голямото интернационално съревнование по право на Европейския съюз.

Носителите на премиите " Студент на годината " на Националното посланичество на студентските препоръки, бяха оповестени на тържествена гала.

" Тази вечер е празник на младостта, на гения, на творчеството, на изкуството и нововъведенията ", означи Цвета Караянчева в приветствието си към участниците и гостите на церемонията.

Тя поздрави всички наградени и номинирани студенти.

" Вие сте днешните будители - хората, заредени с сила, познание, гений и умения. Благодарения на такива способни младежи като вас България ще продължи решително напред и ще пребъде. " - добави председателката на Народното събрание.

Тя пожела на студентите да популяризират страната ни със своите триумфи и да предават своите познания и на идните генерации.

Целта на националния приз " Студент на годината " е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта. Той се присъжда за единадесети път. Награди получиха младежи, които учат в специалностите педагогичен науки, филантропични науки, обществени науки, икономически науки, правни науки, естествени науки, информатика и математика, механически науки, земеделски науки и ветеринарна медицина, опазване на здравето, спорт, изкуства, сигурност и защита. Учредена е обособена категория за задграничен студент в България и докторант.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР