Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, председателят на Комисията по

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, председателят на Комисията по
Коментари Харесай

Най-малко 38 загинали при самоубийствено нападение в Сирия

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, ръководителят на Комисията по опазването на здравето доктор Даниела Дариткова и народни представители ще поддържат самодейността „ Скъсай с хепатита! “. С осведомителна среща на 25 юли 2018 година в 11.30 часа в постройката на Народното събрание ще бъде маркиран Световният ден за битка с хепатита. Инициативата е на Национално съдружие за битка с хепатита „ Хепасист ” и Сдружение „ ХепАктив ”. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Целта на акцията е да се осведоми обществото, че Националната здравноосигурителна каса реимбурсира всички най-съвременни лечебни благоприятни условия за хепатит C, благодарение на които триумфът на лекуването е сред 95 и 100 %.

По време на самодейността уредниците ще срещнат народните представители и посетителите на Народното събрание с концепциите и задачите на акцията, а на всеки искащ ще бъде дадена жълта вратовръзка (за господата) или жълто фишу (за дамите), които са знаци на акцията. Те ще бъдат помолени да показват поддръжката си посредством алегорично разсичане на „ връзката с хепатита ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР