Председателят на Надзорния съвет на Асарел-Медет“ Димитър Цоцорков получи голямата

...
Председателят на Надзорния съвет на Асарел-Медет“ Димитър Цоцорков получи голямата
Коментари Харесай

Димитър Цоцорков е Мистър Икономика“ за 2022 г.

Председателят на Надзорния съвет на „ Асарел-Медет “ Димитър Цоцорков получи огромната премия „ Мистър Икономика “ за 2022 година на списание „ Икономика “ и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Призът му бе връчен от вицепрезидента Илияна Йотова, а министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов награди „ Мисис Икономика “ - Зарина Генчева, ръководещ шеф на „ Моушън Артс “.

Димитър Цоцорков благодари за признанието и посвети оценката на починалия си татко проф. доктор Лъчезар Цоцорков и на целия екип на компанията. При приемането на статуетката „ Рибарят и златната рибка “ на скулптора Ставри Калинов той поздрави всички номинирани за това самопризнание и уточни какъв брой значими за страната ни са триумфите на българския бизнес в тези времена на световна неустановеност.

На тържествената церемония вечеря бяха присъдени още специфични награди и оценки в категориите „ Пазарна агресия “, „ Иновации и технологии “ и „ Дигитализация “, а спечелилите в състезанието бяха избрани с гласовете на 29-те компании, които са част от Управителния съвет на КРИБ.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР