Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност“ към Столичната

...
Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност“ към Столичната
Коментари Харесай

Карлос Контрера подаде оставка като шеф на комисия в СО

Председателят на комисията по „ Транспорт и пътна сигурност “ към Столичната община Карлос Контрера подаде оставка, заяви той в профила във фейсбук. Според Контрера от близо година връзките на Вътрешна македонска революционна организация с ГЕРБ в столичния общински съвет (СОС) са мощно обтегнати, като дава образци за решения, които са взимани от ГЕРБ дружно с „ Демократична България “ (ДБ) и „ Спаси София “, против които Вътрешна македонска революционна организация е било " срещу ".

„ Конкретният мотив, довел до решението ми и решението на Вътрешна македонска революционна организация да се отдръпва, е от вчерашното съвещание на комисията по превоз, което към този момент преля чашата. ГЕРБ верифицираха с подписа на отрасловия си общински консултант по превоза Зафир Зарков, дивотиите на " Демократична България " и Борис Бонев “, написа Карлос Контрера.

Става дума за предлагането за въвеждане на обединен стандарт за обозначаване на линиите на публичния градски превоз, както и връщане на нощния превоз в столицата.

„ Подадената през днешния ден оставка е плод на изгубеното доверие сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ. Никога не сме бягали от отговорност за града, от непопулярните решения, само че не непременно. Няма по какъв начин Вътрешна македонска революционна организация да стои като гръмоотвод до ГЕРБ в тази обстановка. Пиша това без неприятни усеща, в последна сметка направеното за тези близо четири години не е по никакъв начин малко, изключително в превоза “, написа още Карлос Контрера.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР