Председателят на комисията по международни работи на Съвета на Федерацията

...
Председателят на комисията по международни работи на Съвета на Федерацията
Коментари Харесай

Москва обяви, че ще защитава заподозрените за шпионаж българи „по всички линии“

Председателят на комисията по интернационалните работи на Съвета на Федерацията на Русия (Сената) Константин Косачев е угрижен от известията за арестувани дейни последователи на другарските връзки с Русия и съобщи, че Москва е подготвена да ги пази, в това число по общественополитическа линия.

„ От България идват извънредно притеснителни вести. Серия арестувания, разпити и обвинявания в „ шпионаж “ на група дейни последователи на другарските връзки с Русия. Познавам чудесно доста от тези хора “, написа Косачев във Facebook.



Той добави, че дружно с тях парламентаристите са създали доста по социална линия, в това число в границите на Ливадийския конгрес, който Съветът на Федерацията годишно организира в Крим.

Велислава Дърева разкри какво било иззето от вкъщи на русофила Борисов при обиска

„ Ще разберем защо става въпрос и ще ги пазиме уверено. По всички линии – дипломатическа, общественополитическа и, в случай че е подходящо, юридическа “, акцентира сенаторът, представен от „ Фокус “.

Освен това той изрази желанието си да изиска изчерпателни оценки на протичащото се от интернационалните правозащитници, „ занимаващите се с тематиката за пандизчиите на съвестта (Prisoners of conscience – POC) и от съюзническите за България НАТО и Европейски съюз “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР