Председателят на фенклуба на Спартак Варна Стефан Калимеров заяви, пред

...
Председателят на фенклуба на Спартак Варна Стефан Калимеров заяви, пред
Коментари Харесай

Стефан Калимеров: Варна заслужава дерби на голям стадион

Председателят на фенклуба на Спартак Варна Стефан Калимеров съобщи, пред Дарик Варна, че морската ни столица заслужава да има локално дерби на огромен стадион. Калимеров разяснява и срещата при премиера Бойко Борисов по-рано тази седмица, на която бе разискван въпросът със стадиона на „ соколите “.

„ Премиерът Бойко Борисов осведомен с това, което е ставало последните 4 месеца. Разузнали са кой е забъркан, кои хора са взели участие. Той се ангажира, че стадионът ще е върнат с всички прилежащи площи на общината и на същата сесия да се върне на клуба “, стартира Калимеров.

„ 1 милион лв. ще се отпусне за възстановяване на инфраструктурата. Красен Кралев изясни, че стадионът е в извънредно положение. След срещата с премиера Кралев ни предложения в Министерството на спорта и ни изясни по какъв начин ще се разпределят парите. Първо теренът на стадиона ще се ремонтира, по-късно може да се построи естрада, където е празното пространство, само че би трябвало да се види от способените хора. Днес има среща, готви се общо заседание на футболния клуб и се приготвя влизане на футболните почитатели и деятели, и хора които през годините се бориха за спасението на клуба “, разяснява “, добави Калимеров.

„ Не мога да си разреша да разясня има ли интерес от страна на Кирил Домусчиев. Има начертан път, има тактика, няма смисъл от спекулации. Искам да кажа, че бе насложено през годините, че надали не притежателите на Черно море пречат на Спартак, аз персонално нямам доверие, че това е истина. Това са огромни предприемачи, които имат интерес да има дерби във Варна пред 20-25 хиляди души. Варна заслужава дерби на огромен стадион “, приключи Калимеров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР