Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и министър-председателят на Обединеното

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и министър-председателят на Обединеното
Коментари Харесай

Брюксел и Лондон се разбраха за продължаване на преговорите за Brexit

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и министър-председателят на Обединеното кралство Тереза Мей се споразумяха за продължение на договарянията за излизане на Англия от структурите на Общността, съобщи AFP, представена от организация " Фокус ". Юнкер и Мей са описали срещата като " мощна ".
Преговарящият от страна на Европейски Съюз Мишел Барние ще се срещне в понеделник в Страсбург с министъра на Лондон за Brexit Стивън Баркли, а Мей и Юнкер ще се съберат за нови диалози още веднъж преди края на февруари, разкри още представител на Европейска комисия.
По-рано ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск укори тези, които призоваваха за Brexit, без да имат концепция по какъв начин да го осъществят, като съобщи, че се надява министър председателят Тереза Мей към този момент да има „ реален проект.” " Чудя се по какъв начин наподобява специфичното място в пъкъла за тези, които популяризират Brexit, без даже да имат незадълбочен проект по какъв начин да го осъществят безвредно ", съобщи Туск, по време на взаимна конференция с ирландския министър председател Лео Варадкар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР