Председателят на Еврохолд България“ АД Асен Христов се оттегля от

...
Председателят на Еврохолд България“ АД Асен Христов се оттегля от
Коментари Харесай

Бомбата гръмна! Шефът на Еврохолд Асен Христов се оттегля от БФЛА, причината е скандална

Председателят на „ Еврохолд България “ АД Асен Христов се отдръпва от управлението на Българска федерация лека атлетика (БФЛА), оповестиха от компанията. Причината за решението на предприемача е несъгласието му с метода на избор на нов президент на Федерацията и разминаване във вижданията за развиването на атлетиката в България с останалата част от управлението.
Асен Христов е дълготраен вицепрезидент и член на управителния съвет на БФЛА. През годините той и ръководените от него компании оказват дейна и непрекъсната поддръжка, в това число финансова такава, за развиването на спорта и леката атлетика в България. Асен Христов е и някогашен професионален играч в маратонски бягания за националния тим на България, като и сега продължава интензивно да взе участие в любителски издания в тази дисциплинираност, предава Блиц Спорт.
“Изказвам признателност и благодарност към всички другари и съидейници в този спорт за постигнатото през годините и претърпяното дружно. Смятам обаче, че методът, по който се ръководи федерацията в последните месеци и методът, по който избираемо се назначават ръководители, няма да донесе нищо положително на българската атлетика и по тази причина избирам да се отдръпва, ” разяснява Асен Христов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР