Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен

...
Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати поздравителен
Коментари Харесай

Стефка Костадинова към гимнастичките: Браво, вие сте пример за децата!

Председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова изпрати приветствен адрес до гимнастичките, които на международното състезание в София завоюваха злато, сребро и бронз.

" От името на цялото ни олимпийско семейство и персонално от мое име най-сърдечно ви приветствам за големия триумф - се споделя в писмото. - Вашите осъществявания, вашият магнетизъм в представянето са тласък за хиляди деца и бъдещи спортни звезди, които виждат във вас своите идоли и своя образец за подражателство. Поздравления и за извоюваната квота за олимпиадата в Токио 2020, където ви поисквам още веднъж да бъдете измежду най-хубавите на планетата.
Ансамбълът е международен първенец на обръчи Грациите се окичиха с първо злато в София
" Всички сме изумени от скоростта, с която навлязохте и се утвърдихте измежду международния хайлайф в един по този начин сложен, само че и по този начин известен спорт, присъщ с непрестанно възходяща конкуренция. Благодарим от сърце на вашите треньори, на екипа, на всички от щаба на националните тимове и особено на президента на БФХГ Илиана Раева, която не стопира да ни изумява със своята упоритост, себераздаване, професионален метод и успеваемост. Искам да посочи и съвършената организация на международното състезание, което мина на най-високо равнище и ни донесе нови многочислени похвали като домакини. Скъпи девойки, горди сме с вас и ви благодарим, че непрестанно спомагате за одобряване на националното ни самочувствие. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР