Председателя на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов бе награден

...
Председателя на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов бе награден
Коментари Харесай

Ричард Алибегов с награда за „етично партньорство“ в туризма

Председателя на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов бе награден от Асоциацията на специалистите в туристическата промишленост (АСЕТИ) за „ етичното партньорство “ сред браншовите организации в туризма.

„ Ние сме сътрудници и ще продължим да „ теглим колата “ дружно с Българската асоциация на заведенията. Имате цялостната ни поддръжка за реализирането на задачата в издигането на експертното начало в туризма на най-високо равнище и неговото проявяване в политиката, бизнеса и образованието на фрагменти, съхранението и експозицията на туристическите атракции. Това ще способства за по-високото качество на туристическия артикул и ще направи България по-желана туристическа дестинация “, съобщи Иван Иванов, ръководител на управителния съвет на АСЕТИ.

Той акцентира, че Министерски съвет, Народното събрание и държавната администрация не престават да работят без „ зелени документи “, до момента в който в заведенията чиновници и клиенти наложително би трябвало да имат този документ. Иванов подчертава и върху фрапантно нарасналата цена на тока, отлива на фрагменти и неналичието на съответна държавна поддръжка.

„ Изминаха извънредно сложни две години. Не знам дали мога да съм оптимист за 2022 година, само че ние ще създадем каквото зависи от нас тя да бъде по-добра. Благодаря за тази премия. Тя е и за Сдружението на заведенията в България, с които работим в тясно съдействие, както и за всички наши сътрудници. Заедно положихме доста старания и ще продължим да пазиме българския туризъм. Надяваме се новият министър на туризма да бъде радушен и да се слуша в мненията ни, защото досега се тичаше след проблемите “, сподели Ричард Алибегов.

Българска асоциация на заведенията (БАЗ) стана член на  Асоциацията на специалистите в туристическата промишленост (АСЕТИ), както и АСЕТИ стана член на БАЗ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР