Председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева, която не успя

...
Председателката на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева, която не успя
Коментари Харесай

Караянчева пак в парламента. Ето новия й пост

Председателката на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева, която не съумя да се пребори за мандата си в Кърджали и остана отвън 46-ото Народно събрание, въпреки всичко ще бъде всеки ден в Народното събрание. Тя ще е помощник на парламентарната група на ГЕРБ-СДС по законодателство. Това стана ясно от обществения указател на нещатните сътрудници към законодателния орган.

Съпартиецът й Цветомир Паунов ще е помощник на обединението в региона на социологията, заяви " Монитор ".

Дългогодишната пиарка на някогашния министър председател Бойко Борисов Севделина Арнаудова ще бъде помощник на партията във връзките с обществеността и медиите. Председателят на младежкото ГЕРБ Георг Георгиев пък ще бъде помощник по въпросите свързани с външната и младежката политика.

Бившият народен представител от Движение за права и свободи Велислава Кръстева пък, която също не съумя да влезе в 46-ия парламент, ще е помощник на придвижването по просвета, медии и връзки с обществеността.

Председателят на инициативния комитет на Мая Манолова Никола Вапцаров ще бъде помощник по правосъдна промяна и правораздаване на ПГ на „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “.

Съветник на „ Демократична България “ по електронно ръководство ще бъде Божидар Пламенов Божанов, по организационна дейност- Виолета Любомирова, по връзки с обществеността - Диана Евгениева Пеева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР