Предприемачът и бивш депутат Мартин Захариев смята, че това правителство

...
Предприемачът и бивш депутат Мартин Захариев смята, че това правителство
Коментари Харесай

Експерт каза кой е най-важният политически играч у нас

Предприемачът и някогашен народен представител Мартин Захариев счита, че това държавно управление няма да изкара цялостен мандат. Той разяснява и раздора сред обединението и президента Румен Радев.

" Румен Радев е единственият политик от висшите сега, който има явен и дълъг мандат пред себе си. Така че който желае да играе на политическия терен, той би трябвало да се преценява с този състезател.

Да, в действителност е мъчно да разлюбиш " децата " си толкоз бързо - 100-ина дни откакто са поели властта, в една доста тежка турбулентна геополитическа обстановка, въпреки това каскада от рецесии, и доста несигурно политическо държание, доста страхливо, с доста неприятен обществен информационен метод.

Това  докара до тази раздяла, а тя ще се задълбочава. Защото решението на 4 май е неизбежно и разлъката ще е още по-голяма. Смятам, че вървим към избори, рано или късно.

Този мандат не може да се извърши в неговата целокупност. Най-смелият оптимистичен и положителен звук е да съвпаднат с локалните избори следващата година октомври, само че до тогава има доста самун да се изяде. Всички числа натам водят ", разяснява Захариев в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР