Предпразничното настроение напълно е завладяло Любо Нейков и семейството му,

...
Предпразничното настроение напълно е завладяло Любо Нейков и семейството му,
Коментари Харесай

Вижте коледния дом на Любо Нейков

Предпразничното въодушевление изцяло е превзело Любо Нейков и фамилията му, видя HotArena.

Жена му Гинка е впрегнала съществени сили и запаси, с цел да трансформира жилището им за Коледа. Първа с украсата се похвали племенницата на артиста, която е щерка на починалия му брат Цветан. Той си оптиде прекомерно млад от сърдечен удар. Девойката Любо отглежда като своя родна щерка, като преди време се заприказва даже, че я е осиновил и на документи. Щедрият чичо е подсигурил племенницата си с апартамент в " Овча купел ", където тя живее на фамилни начала със своя другар. 

Апартаментът на Любо пък е ситуиран в един от най-престижните региони на София - Оборище. Просторното жилище се намира на китна и спокойна улица в кокетна дребна кооперация, в която тв продуцентът няма доста съседи. Жена му е предпочела да подреди дома им във винтидж жанр с благороден привкус. Всички мебели са решени в бяло и са направени по поръчка. Освен това жилище Любо има и още няколко жилището в същия регион. Тях той отдава чартърен против солидни суми, които му оказват помощ да устоя себе си и околните си в моменти като този, когато не е на екран и няма оферти от нито една телевизия. 

Дори постъпленията от крупните наеми обаче не били задоволителни на предприемчивия артист, който през предходната година основа лична адвокатска фирма за недвижими парцели, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР