Предложих на Кирил Петков да го издигнат за кандидат за

...
Предложих на Кирил Петков да го издигнат за кандидат за
Коментари Харесай

Борисов намекна кога пада правителството: Сглобката за мен не съществува! ПП да си мерят приказките

Предложих на Кирил Петков да го повдигнат за претендент за кмет на София и ние нямаше да издигаме наш. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, където отиде да поддържа за втория тур Валентина Недялкова.
За мене сглобката сега не съществува, разгласи той.
Като ги чувам какви нелепости приказват, не знам дали идната седмица ще стартира работа Народното събрание, безапелационен бе Борисов.
„ Обещали сме да създадем „ Струма “, „ Хемус “, пътя Монтана-Видин. Освен това повече няма да позволяваме някой да приказва неистини по наш адрес, а ние да си траем “, сподели още той.
„ Навсякъде мърсуват с всевъзможни партии единствено и единствено да са против нас. Много преди изборите в София предложихме на ППДБ да повдигнат претендент, друг от родата на Държавна сигурност. На Кирил Петков му споделих: „ Кандидатирай се ти и ГЕРБ няма да издигне претендент. “ Поискахме да е претендент, друг от внука на Държавна сигурност “, разкри Борисов.
По думите му, в случай че се е случило нещо положително в този парламент по отношение на евроатлантическата ориентировка, случило се е с помощта на ГЕРБ.
„ Вчера са дали своят вот за „ Страйкърите “, без да се е произнесъл Народното събрание. И ще създадат подобен юридически проблем единствено и единствено да се покажат пред някого “, възмути се той.
„ Приказват по малките екрани неща, които няма да станат. Как ГЕРБ са отговорни за това, че техният зам.-министър отива и мърсува, отива и снима с персоналния си телефон в нарушаване на неговата заповед. А представете си, „ сътрудник Атанасов “, че аз отида и фотографирам там с моя телефон, щеше ли да отидеш умерено на избори? На Атанасов му споделих, че когато беше в коалиция с Българска социалистическа партия, а Нинова беше вицепремиер, нито за Македония гласоподаваха, нито оръжие за Украйна “, добави той.
„ Да си мерят приказките. Ще мине неделя и ще решаваме. За мен сглобката действително не съществува “, безапелационен е ръководителят на ГЕРБ.
„ Те си неодобряват вътрешния министър, а в това време не желаят да разясняват за какво министър, който държа да кажа, че не съм чувал и виждал, върви с защита. Притискан и плашен от депутати. Това не ги интересува, не се разяснява. Уважаемите богини, принцеси и всевъзможни умни и красиви, да бъдат по този начин положителни, когато излязат и клечат пред президентството и поддържаха президента Радев, това било обикновено. А аз единствено се пошегувах, че изборът в сякаш синята София ще е сред държавна благосъстоятелност и Държавна сигурност. И настана безпорядък, който си го има от 3 години. Ами те в Хасково са дружно с Българска социалистическа партия. Заедно с проруруските партии бранят „ Лукойл “ и го бранят по всевъзможен начин “, а в това време бензинът е 3,30 лева “, недоумява той.
„ Забравят, че би трябвало в сряда да сме в Народното събрание. С това им безпринципно държание, ще гледаме сеира занапред. Вече им знам приятелите, кои са им приятелите, събират се по вили, по кръчмета скрито, дано да го вършат. Аз не виждам смисъл да се групирам с тях. Следващата седмица ще направя едно Национално заседание и там ще решаваме какво ще вършим. Да им е честито, да забележим по какъв начин ще ръководят София “, разгласи ръководителят на ГЕРБ.
„ Имаме бас с Кирил Петков. И двамата не пием, за бутилка уиски. Казах му, че по този начин, както прави, ще отидат на балотаж с Ваня и ще изгубят София “, разкри Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР