Предложенията за изменения в Наказателния кодекс, които касаят разследването на

...
Предложенията за изменения в Наказателния кодекс, които касаят разследването на
Коментари Харесай

Съветът по съдебна реформа с консенсус за промените в Наказателния кодекс за корупцията

Предложенията за промени в Наказателния кодекс, които касаят следствието на корупционни закононарушения да бъдат импортирани в Министерски съвет в оптимално къси периоди. Около това мнение след нескончаем спор се сплотиха участниците в изключителното съвещание на Съвета по използване на Актуализираната тактика за продължение на промяната в правосъдната система, оповестиха от пресцентъра на министерството на правораздаването..

Заседанието бе свикано през днешния ден от министъра на правораздаването Цецка Цачева. Промените идват след рекомендацията на Европейската комисия от януари т.г. да се усъвършенства наказателното гонене на корупцията.

До края на годината Конвенцията на Съвета на Европа за предварителна защита и битка с насилието над дами и домашното принуждение, наричана още Истанбулска спогодба би трябвало да бъде утвърдена, реши още съветът.

Експертите в съвета реализираха и единодушие, че до приемането на нов закон, регламентиращ активността и заплащането на движимостите лица, ще бъдат признати промени в Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 2 за вписването, квалификацията и възнагражденията на движимостите лица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР