Предложеният формат е следният - първо се подготвя споразумение, след

...
Предложеният формат е следният - първо се подготвя споразумение, след
Коментари Харесай

Съветникът на руския президент Медински: Среща между Путин и Зеленски - само при определени условия

" Предложеният формат е следният - първо се приготвя съглашение, по-късно съглашението се утвърждава от договарящите, подписва се от външните министри на среща, след което се разисква опцията за среща сред държавните глави за сключване на съглашението. Това не е елементарен въпрос, още повече, че срещата може да бъде многостранна с присъединяване на държавните гаранти на мира и сигурността в Украйна ", посочи ръководителят на делегацията, заяви РИА Новости.

Той добави, че Москва е предложила да се организира среща на държавните глави по едно и също време с парафирането на контракта от страна на външните министри.

" След днешния диалог всъщност постигнахме единодушие и предлагаме решение, съгласно което срещата на държавните глави е допустима по едно и също време с парафирането на съглашението от външните министри. Освен това могат да се разискват разнообразни политически елементи ", добави той.

По-рано договарянията сред делегациите на Москва и Киев за споразумяване на обстановката в Украйна завършиха в Истанбул, а съветникът на съветския президент дефинира срещата като градивна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР