Предложението важи в цялата търговска мрежа на оператора при заплащане

...
Предложението важи в цялата търговска мрежа на оператора при заплащане
Коментари Харесай

Yettel предлага 20% отстъпка на всички смарт джаджи Samsung

Предложението важи в цялата комерсиална мрежа на оператора при възнаграждение в брой или при подписан контракт за лизинг
До края на месец май Yettel предлага отстъпка от 20% за голям брой умни устройства на Samsung, част от портфолиото на мобилния оператор. От понижението могат да се възползват всички бъдещи и сегашни клиенти на Yettel.

В отстъпката вземат участие голям брой модели на Samsung, само че измежду най-атрактивните са смарт часовниците от серията Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic в BT и LTE разновидностите си.

Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic разполагат с най-новите хардуерни усъвършенствания на Samsung, по-голям екран и разширена вътрешна памет по отношение на предходното потомство. Това са първите модели на марката, оборудвани с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз спрямо моделите до този миг. Графичният процесор е 10 пъти по-бърз от предходното потомство, а RAM паметта е с 2 пъти по-голям потенциал. Благодарение на впечатляващите 16 GB вътрешна памет има място както за приложения, по този начин и за музика и фотоси, които са предпазени от Samsung Knox. Часовниците разполагат с неповторимия датчик на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн и в същото време по-прецизен в отчитането на резултатите.  Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията сред Samsung и Гугъл, и подсигурява потребителско преживяване от  последващо потомство за приложенията на Гугъл.

Galaxy Watch4 BT вид с размер 40мм може да бъде закупен на цена 323,69 лева в брой или за 13,39 лева./месец при подписан контракт за лизинг, а LTE разновидността с размер 40мм - 416,49 лева в брой или 17,19 лева./месец – още веднъж с контракт за лизинг.

Galaxy Watch 4 Classic BT вид с размер 46мм може да бъде закупен на цена 509.99 лева или за 20.99 лева./месец при подписан контракт за лизинг,  а LTE разновидността с размер 46мм – 587,99 лева в брой или 24,19 лева./месец – още веднъж с контракт за лизинг.

Сред понижените артикули можем да забележим и три разновидността на безжични слушалки Samsung. Едни от тях са и новите Galaxy Buds2. Динамичните им двупосочни високоговорители създават ясни високи тонове и мощен бездънен бас, до момента в който функционалността за интензивно шумопотискане спомага за блокиране на нежелателен непряк звук. Те са най-малките и най-леките слушалки на Samsung до момента и се отличават с удобна ергономична форма. Цената им е 212,49 лева в брой или 10,49 лева./месец при подписан контракт за лизинг.

Намалена е и фитнес гривната Galaxy Fit2, която сега коства единствено 67,99 лева Повече информация за всички налични устройства и настоящи предложения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР