Предложението на Павлов за министър на енергетиката бе лека провокация.

...
Предложението на Павлов за министър на енергетиката бе лека провокация.
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Подаваме ръка към всички партии, предлагаме правителство на малцинството 

Предложението на Павлов за министър на енергетиката бе лека провокация. Връзката с президента е доста ясна. Видяхме неща, които ни притесняваха в това държавно управление. 

Колкото и дребна да е вероятността за осъществяване на втори мандат, ние сме длъжни да опитаме. За първи път- подписах писмо към всички 6 парламентарни групи за осъществяване на втория мандат. Отваря се прозорец за благоприятни условия. Чрез ветото за ИК може да се види, че пречките не са преодолими.  Ние задаваме формата за диалозите в парламентарните комисии, в работните групи и на председателски съвет. Ние подаваме ръка за диалози. Разбираме, че има позиции, които са твърди, само че може да бъдат преодоляни. 

 

Ние отваряме полемика дали държавно управление на малцинството е допустимо в този парламент. Дали сме подготвени като парламентарни групи да подредим програмата на Народно събрание, тъй че българските жители да са напред. Ние сме длъжни да покажем, че има и друга алтернатива. Ще предложим държавно управление на малцинството.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР