Предлагат на търг книга, която описва оргиите в Османската империя.

...
Предлагат на търг книга, която описва оргиите в Османската империя.
Коментари Харесай

Извадиха на търг "турската Камасутра" с безкрайните сексуални оргии на прочут османски бей

Предлагат на търг книга, която разказва оргиите в Османската империя. Четивото ще бъде изложено от аукционната къща " Сотбис " в Лондон през април.
В десетки страници са изобразени секс увеселенията на един от османските бейове, оповестява в. " Дейли мейл ".
200-годишната биография свидетелства за запоите и оргиите на властника. Книгата се счита за един от най-добре образно илюстрираните полови ръкописи в света след индийската Камасутра.
Според Times в остарелия ръкопис са разказани детайлно безкрайни полови оргии и пиене.

Книгата е илюстрирана от незнаен художник, който е трябвало да увековечи половите подвизи на бея. Рисунките са детайлни, само че дамите от тях надали ще се харесат на европейците - всички са закръглени и нямат талии.

Марица.бг напомня проучването на младите пловдивски историци Росен и Румен Иванови, които преди 2 години започнаха серия книги озаглавени " Голямата Османска страна ". Една от тях описваше любовта и секса в империята и в нея бяха представени в детайли тъкмо такива полови разгули.

На доста от картините се вижда самият бей, който е основно настоящо лице. На страниците има 39 рисунки на цяла страница и 45 на половин. Книгата е определяна от историците като " турската Камасутра ". Очаква се да бъде продадена най-малко за 500 000 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР