Предлагаме ви лесна за приготвяне напитка с приятен вкус, която

...
Предлагаме ви лесна за приготвяне напитка с приятен вкус, която
Коментари Харесай

Пийте тази напитка преди лягане и ще отслабнете по-бързо

Предлагаме ви лесна за подготвяне напитка с прелестен усет, която ще ви помогне да се избавите бързо и здравословното от непотребните килограми. Тя съдържа четири мощни съставки. Приети дружно те спомагат за ускорение на метаболизма, усилват хормоните за изгаряне на мазнини и понижават тези, виновни за увеличението им. Освен това приготвената с тях напитка ви оказва помощ да спите умерено, да се справите с тревогата и напрежението.

Първата съставна част е 200-250 мл топла вода.

Втората съставна част е цвят от лайка, който е натурален релаксант. Той освен понижава напрежението, само че и успокоява нервната система, отпуска мускулите и съдържа антиоксидант, прочут като апигенин, който намалява равнищата на кортизол и форсира метаболизма.
 Невероятните способи за намаляване без диета и спорт Невероятните способи за намаляване без диета и спорт
Вярно е, че нищо не може да се съпостави с положителната подготовка, когато се опитваме да поддържаме форма и да покачваме равнищата на ендорфин....

Третата съставна част е 1-2 супени лъжици лимонен сок. Лимонът оказва помощ за изхвърлянето на токсините от кръвта и черния дроб, като пречиства тялото и разрешава на метаболизма да работи на оптимално равнище.

Четвъртата съставна част е 1-2 супени лъжици органически ябълков оцет. Киселата течност спомага за понижаване на кръвната захар, намаление равнищата на инсулин, възстановяване на метаболизма, изгарянето на мазнини и намаляването на апетита.

Как ябълковият оцет ви оказва помощ да отслабнете?
Подобрява храносмилането Действа като естествено слабително Стабилизира равнищата на кръвната захар Удължава възприятието за цялост на стомаха Потиска апетита
За приготвянето на напитката запарете за 10 минути 1 супена лъжица лайка във водата. След това прецедете и прибавете останалите съставки. Консумирайте я преди сън. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР