Предизвестен крах на кабинета. Това съзря в провала на днешното

...
Предизвестен крах на кабинета. Това съзря в провала на днешното
Коментари Харесай

Атанасова преброи - днес правителството паднало три пъти

Предизвестен провал на кабинета. Това съзря в неуспеха на днешното съвещание на Народното събрание, което на три пъти не съумя да събере нужния кворум, ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

" Понякога сме полагали извънредно огромни старания, с цел да има кворум заран и вие всички го знаете. В последна сметка това, което се видя в пленарна зала, е че три пъти към този момент държавното управление падна. Те имат не повече от 110 гласа ", разяснява тя.

Атанасова изрази убеденост - краят на кабинета " Петков " е близо. " Това, което ще се види тази вечер на изключителното съвещание, е, че държавното управление ще падне за четвърти или пети път, в случай че има прегласуване. "

" Безпочвени обвинявания " - по този начин пък тя окачестви изказванията на ръководещите, че ГЕРБ е в действителност в коалиция с Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и " Възраждане ".

" В политическата доктрина има коалиция за ръководство. Никога не се е случвало манифестация в поддръжка на кабинет. Но ние сме очевидци към този момент на напълно изкривени показа както е новото обикновено ", добави националният представител.

Атанасова бе остра още - ръководещото към този момент малцинство продължавало да копае дъното, като можело да се чака всичко да бъде чуто от тяхна страна.

Най-лошият парламент от 89-та година насам. Така пък окачестви настоящия състав и активност на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син.

" Това е най-лошият парламент от основаването на българските парламенти след 90-та година. Като законодателна стратегия, като изпълнени неща, като основани комисии. Вие представяте ли си да има комисия за конституционни промени, в които я няма опозицията? Е, в този парламент има такава комисия. Това е парламент, в който опозицията няма нито един ръководител на комисия. Досега не е имало подобен ", не спести рецензии Дилов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР