Предизборната обиколка на Бойко Борисов продължава и в Пазарджик, където

...
Предизборната обиколка на Бойко Борисов продължава и в Пазарджик, където
Коментари Харесай

Кмет изненада Бойко: Правим фондация в защита на хетеросексуалния мъж, малко останахме

Предизборната обиколка на Бойко Борисов продължава и в Пазарджик, където водачът на ГЕРБ отиде, с цел да поддържа листата, предвождана от Екатерина Захариева. Бившата външна министърка още веднъж ще тегли листата в родния си град и региона.
Близо 600 индивида се събраха в зала „ Маестро Атанасов “ за предизборното мероприятие на ГЕРБ.
Кметът на Пазарджик Тодор Попов уточни, че „ такова знамение не е било “, а той е част от политическите процеси от времето на Иван Костов. „ Като избирате гледайте хората, вижте им биографиите. Тя демонстрира какво съставлява един човек “, посъветва той. И уточни, че няма да да управляваш системата, в случай че личния си живот не можеш да управляваш.
„ 2 година страната няма бюджет. Ние го взехме за обикновено. Ние няма да имаме бюджет доникъде на годината. По-големите общини почти връзваме двата края, а по-бедните? Те към този момент и за ток нямат пари. Ми бизнеса? “, попита кметът на Пазарджик.
Той посочи, че множеството от хората в листата на ГЕРБ са локални и имат нужната експертиза. „ Познават ни проблемите, знаят си района. Иначе пристигнали от не знам си къде си. Те не могат да кажат половината общини в региона, а проблемите ще ни вземат решение “, нападна той другите партии.
Време е да основем фондация в отбрана на естествения хетеросексуален мъж. Останахме малко. Вече не е елементарно да си мъж “, сподели още Попов.
Кметът настоя претендентите да са ръководещи да споделят какво тъкмо ще трансформират в страната и по какъв начин тъкмо. „ Всеки избор е значим. Искам предвидимост и да знам какво да чакам. Затова би трябвало да се гласоподава “, настоя той, обяснявайки за какво би трябвало да се гласоподава. И призна, че в случай че и в този момент не се направи държавно управление, не е сигурен дали ще продължи да гласоподава.
Трябва да създадем нужното да спечелим изборите, прикани Попов и се закани в региона ГЕРБ да са първи. Но съобщи, че по-късно може да си изиска нова спортна зала, тъй като била „ дребни пари “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР