Предимно облачно ще остане времето днес, на отделни места със

...
Предимно облачно ще остане времето днес, на отделни места със
Коментари Харесай

Времето остава лошо, кога иде промяната

Предимно облачно ще остане времето през днешния ден, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. След обяд над западните региони облачността краткотрайно ще се раздра и намалее. Ще продължи да духа до сдържан северозападен, в Източна България северен вятър. Минимални температури - сред 1° и 6°; оптимални - сред 6° и 11°.

Над Черноморието ще бъде облачно. По южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде най-вече облачно, тук-там със слаби превалявания от сняг. Ще духа до сдържан север-североизточен, по най-високите върхове южен вятър, който денем ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще стартира да нахлува леден въздух. Максималните температури ще са преди обяд, на височина 1200 метра към 0°, на 2000 метра - към минус 4°.

В четвъртък основно в Централна и Източна България, ще има слаби превалявания, най-вече от дъжд, само че на обособени места в североизточните региони и Предбалкана дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. В западната половина от страната и по поречието на Дунав рано сутринта ще има мъгли. В петък ще бъде най-вече слънчево. Сутрешните температури ще са с 4-5 градуса по-ниски, дневните едва ще се покачат. В събота преди обяд също ще бъде слънчево, след обяд от запад облачността ще се усилва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР