Преди седмица стана ясно, че оръжейното предприятие ''Дунарит'' ще съди

...
Преди седмица стана ясно, че оръжейното предприятие ''Дунарит'' ще съди
Коментари Харесай

Адв. Хаджигенов за дело срещу Иванчева: Това е част от плана на Борисов за...

Преди седмица стана ясно, че оръжейното дружество ''Дунарит'' ще съди някогашната кметица на регион Младост Десислава Иванчева за оронване на престижа на компанията. Съдебният иск на ''Дунарит'' против срещу Иванчева, всъщност е поради нашумелия преди време скандал, че тя готви прелом с тяхно присъединяване ( бел. ред. на ''Дунарит''). Тогава документите по отношение на това бяха импортирани в прокуратурата от господин Йордан Бонев, който твърдеше, че в подобен скрит план са татко му Венцислав Ангелов - Чикагото и Иванчева. Самата Иванчева още тогава съобщи, че профилът, в който са въпросните кореспонденции - не е неин, а просто подправен подобен.

По този проблем, довечера в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич по ТВ Евроком, гостува юристът на Десислава Иванчева - Николай Хаджигенов. А по време на неговото присъединяване в студиото, Десислава Иванчева бе включена в диалога посредством скайп връзка.

''Това е част от проекта на Борисов - да смаже всички инакомислещи. Гебрев пищи всякога, когато го настъпи Борисов. Няма оръжейна компания, която да работи без държавното управление. Корпулентен политик държи крепко юздите в прокуратурата, която нападна ''Дунарит''. Защо се търси обещетение от Иванчева? Това бе публикувано от ''кафявите медии'', съобщи адв. Хаджигенов, който в в хода на целия диалог намекваше, че това дело против Иванчева е някаква форма на координация сред ''Дунарит'' в лицето на Емилиян Гебрев и управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР