Преди премиерата на новите смартфони от серията iPhone 15, които

...
Преди премиерата на новите смартфони от серията iPhone 15, които
Коментари Харесай

Добра новина за всички с iPhone

Преди премиерата на новите смарт телефони от серията iPhone 15, които бяха показани пред обществеността по-рано този месец, Apple се готви да пусне iOS 17. Стабилната версия на новата операционна система на компанията e налична за потребителите на съвместими устройства от довечера. Тя ще донесе със себе си много любопитни нововъведения, в това число режим StandBy и интерактивни уиджети.

Разработчиците на Apple са внедрили в iOS 17 функционалността StandBy, след активирането на която стоящият върху зарядното iPhone ще се трансформира в информативен център. За да употребявате тази функционалност, смарт телефонът би трябвало да е в хоризонтално състояние върху стойка и да е обвързван към зарядното устройство. В режим StandBy смарт телефонът ще демонстрира датата и часа на екрана, което го прави сходен на елементарен настолен часовник, входящи вести, уиджети и друга информация.
-->
Друго изобретение е появяването на интерактивни уиджети, които са налични на началния екран и на изводи екран на iPhone. Те ще ви разрешат да правите разнообразни дейности, като да вземем за пример ръководство на интелигентни домашни устройства, без да се постанова да стартирате съответното приложение.

В допълнение към това е усъвършенствана функционалността за автоматизирано заменяне и към този момент можете да коригирате неточности безусловно с едно допиране. AirDrop прибавя функционалността NameDrop за бързо шерване на контакти с околните iPhone-и. Приложението Телефон към този момент има опция да прибавя плакати, които обаждащите се ще виждат, когато им се обадите. FaceTime към този момент поддържа видеосъобщения, които могат да се оставят, в случай че потребителят не отговори на повикването. Браузърът Safari получи редица усъвършенствания, в това число заключен прозорец за персонално сърфиране, алтернатива за шерване на ключова дума, спомагателни принадлежности за отбрана от наблюдаване и други

Тези и други нововъведения ще бъдат налични след инсталирането на iOS 17. Операционната система се поддържа от iPhone XS и по-новите модели смарт телефони на Apple, само че iPhone X няма да получи новата версия на системата. Процесът на евакуиране на актуализацията към този момент е наличен в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР