Преди повече от година Дуейн Джонсън пусна на пазара своята

...
Преди повече от година Дуейн Джонсън пусна на пазара своята
Коментари Харесай

Mana Mamarita - коктейлът на Дуейн Джонсън

Преди повече от година Дуейн Джонсън пусна на пазара своята марка текила Teremana. Актьорът не крие, че дълго създава алкохолната напитка. А ние му имаме вяра, тъй като още в края на 2020 година напъните му бяха възнаградени, откакто марката му означи рекордни продажби за нула време.
 Дуейн Джонсън, Teremana и върхът по продажби, който текилата на Скалата сложи
Текилата на Скалата сложи връх

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Едва ли има потребност от спомагателна реклама, само че за по-добра от авторска рецепта за коктейл с текилата, освен това персонално показана и по концепция на самия Дуейн Джонсън, не се сещаме.

Явно и той е на същото мнение, тъй като тъкмо това е направил още по случай Деня на майката. За да поздрави всички дами, преди два-три месеца той качва видео в Instagram, в което демонстрира по какъв начин забърква коктейла Mana Mamarita, фиктивен от самия него.

По време на демонстрацията му асистира най-малката му щерка Тиана (4 г.), която Дуейн неслучайно назовава " торнадо ".

Коктейлът му съдържа единствено три съществени съставки - текила, сок от лайм и от агаве. Останалото е въпрос на усет и въображение. Защото " Teremana върви с всичко ", както самият Дуейн споделя за личната си марка алкохол пред Women`s Health.

Какво ни би трябвало
60 мл текила (по опция от неговата Teremana Tequila Blanco) 30 мл сок от лайм 10-15 мл сок от агаве (или на вкус) Шепа от обичаните съставки на мама
Какво ги вършим

Забъркваме първите три съставки в шейкър с лед. Останалото е въпрос на усет, само че в случай че попитаме Скалата, той би добавил или малини и къпини, или краставици с люти чушки халапеньо.
 Дуейн Джонсън, ZOA енергийната напитка, която Скалата пуска
Поредният бизнес ход от Скалата

Чиста сила за тялото

И откакто към този момент потвърди, че схваща от текила, наскоро Скалата започва нов бизнес - с енергийната напитка ZOA. Подозираме, че и с нея ще му потръгне, по тази причина чакаме рецепта за някой коктейл и с нея.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР