Ако имаме Android смартфон, всичките ни снимки се запаметяват не

...
Ако имаме Android смартфон, всичките ни снимки се запаметяват не
Коментари Харесай

Google Photos ни помага да изтриваме спомени

Ако имаме Android смарт телефон, всичките ни фотоси се запаметяват освен в самото устройство, само че и в Гугъл Photos. Ако се загледаме в галерията, която пази всичките ни мемоари, сигурно ще попаднем и на някои фрагменти, които сме не запомнили, както и на други, които евентуално не желаеме да виждаме още веднъж. 
 Гугъл Find my device и по какъв начин да търсим и намираме Android устройствата си
Android отново преписа от iOS - каква е новата функционалност, която предлага

Отново потребно, само че може би малко закъсняло

А приложението има функционалност да ни демонстрира и някои от най-хубавите ни фотоси като мемоари от това какво сме правили в предходни години на същата дата. Съвсем скоро пък ще ни даде и една усъвършенствана опция - да не виждаме фотоси с съответен човек.

И в този момент Гугъл Photos предлага сходна функционалност като отидем в менюто с настройките, изберем Предпочитания > Спомени и " Скриване на хора и домашни любимци ". Така въпросният човек няма да се появява в нашите търсения и мемоари, само че нито една фотография с него няма да бъде изтрита. Сега с най-новата версия на приложението тази функционалност е усъвършенствана.
 Снимка 663457

В Гугъл Photos v6.80, която към момента не е публично пусната за приложимост, разработчиците от 9to5Google откриха бутон " Скриване на лицето от мемоари ". Той ни дава две варианти за скриване на лица от фотосите.

При първата фотосите с въпросния определен човек няма да се появяват в спомените ни, само че си остават налични в галерията. Видими са и груповите фотоси с него. А при другата блокираме напълно лицето и няма да виждаме даже групови фотоси, само че които то участва, изяснява 9to5google.
 Гугъл Gemini - по какъв начин изкуственият разсъдък Bard се снабди с нови лице
Gemini - новият-стар изкуствен интелект на Гугъл

Какво е новото

Така единствено с няколко бързи настройки можем да отстраняваме нежелани мемоари и даже изцяло да трансформират метода, по който наподобява галерията, в която съхраняваме моменти години наред. Особено в случай че сме след разлъка и желаеме да забравим за живота си до неотдавна да вземем за пример.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР