Преди подновяването на срещите от ПримераДивисион и Каучото, феновете на

...
Преди подновяването на срещите от ПримераДивисион и Каучото, феновете на
Коментари Харесай

Ла Лига и Серия А се завръщат по MAX Sport през юни

Преди подновяването на срещите от ПримераДивисион и Каучото, почитателите на бойните спортове ще могат да гледат онлайн новата борба на Благой Иванов в UFC

Дългоочакваната огромна вест за всички почитатели на футбола към този момент е реалност – президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви публично, че шампионатът може да се възобнови на 11 юни с класическото градско дерби сред Севиля и Реал Бетис. По проект, в случай че няма утежняване на епидемиологичната конюнктура в Испания, дуелът ще се играе в четвъртък вечер от 22:00 часа и ще се излъчи директно по MAX Sport 4. Oстаналите мачoве от XXVIII кръг се чака да се изиграят в дните сред 12 юни и 14 юни и също ще са част от програмата на спортните канали на А1.

Битките в испанския футболен шампионат бяха прекратени в средата на месец март, откакто болестта с COVID-19 доближи и Иберийския полуостров. Дотогава се бяха изиграли 27 цялостни кръга, като водач в класирането е Барселона, който има две точки задатък пред втория Реал Мадрид. По първична информация от испанската футболна федерация, в случай че няма спомагателни затруднения в страната, свързани с ковид, Ла Лига ще дефинира своя първенец след изиграването на цялостната стратегия от 38 кръга.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР