Преди по-малко от месец Светлана Гущерова отвори портите на дома

...
Преди по-малко от месец Светлана Гущерова отвори портите на дома
Коментари Харесай

Светлана крие, че с Християн спят в отделни стаи

Преди по-малко от месец Светлана Гущерова отвори портите на дома си, с цел да покаже къщата с мъжа им Християн. В предаването на Алекс Сърчаджиева „ Истински истории ” някогашната еротична моделка разкри, че мъжът й е доста религиозен и всяка вечер се моли на иконите си, които са сложени до леглото му, както и ги целува неведнъж преди сън. Блондинката пропусна да каже, че доста постоянно съпрузите не нощуват в едно легло, тъй като закръгленият предприемач се нуждаел от усамотение и персонално пространство, научи „ Уикенд ”.
 

„ Всички от близкото им обграждане знаят, че не спят в една стая. Кого се пробват да лъжат със захаросания си брак? Възможно е и да им е тясно в едно легло, макар че Светла тежи 40 кг, въпреки всичко би трябвало да има място и „ мечо ” да се премята през нощта ” – разясниха близки до фамилията.

Не е ясна същинската причина за желанието на Хриси да не нощува до обичаната си. Блондинката не става нощно време с цел да храни бебето си КиВи, тъй като тази грижа е поверена на майката на Светла – Кунка. Тя се грижи за трите си внучета, както и телохранителите на фамилията, които са натоварени със задачата да тичат по хлапетата, когато фамилията излезе на разхода из някой столичен мол.

„ Може някоя ясновидка или астроложка да е посъветвала Гущерови да спят в обособени кревати, с цел да имат здрав брак ” – смеят се в обществените мрежи хора, осведомени с манията на някогашната плеймейтка по астрологията. Блондинката се поучава с цели 4 гадателки, които диктуват събитията и проектите на фамилията. Животът на милионерската брачна половинка е строго зависещ на астрологията в последните няколко години. Самата тя няколко пъти е споделяла в медийните си изяви, че не подхваща нито една значима крачка, преди да се е съветвала с астролог. Дори е забременяла съгласно звездобройците, както и е родила трите си деца с авансово направени хороскопи. Светлана е лежала на операционната маса в продължение на над 2 часа, чакайки да пристигна подобаващият съгласно звездите час за поява на бебето, всичко това с риск за живота и на детето, и нейния личен...

Бившата държанка на Георги Иванов – Гонзо употребила услугите и на общо 4 специалистки в тази област и към този момент била толкоз във вътрешността с материята, че току виж напълно скоро и самата тя стартира да предсказва бъдещето, четейки по звездите. Сексапилната моделка толкоз безусловно вярвала на прогнозите, че не жалела средства за врачки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР