Преди обед става на 9 години и ще отбележи празника

...
Преди обед става на 9 години и ще отбележи празника
Коментари Харесай

Кадиев и Деси влизат в кулинарна битка

" Преди обед " става на 9 години и ще означи празника уместно – с доста изненади, положително въодушевление и несъмнено, в компанията на извънредни посетители на 8 февруари.

На рожден ден като на рожден ден, а още по-добре, когато е двоен! Деси Стоянова и Сашо Кадиев честват дружно с най-успешния футболист на България - Христо Стоичков, който навършва 55 и ще се включи в предаването непосредствено от Маями, където работи и живее. В първо изявление за българска медия, звездата Пер Гесле от " Роксет " ще приказва искрено пред Георги Тошев за годината, прекарана без Мари Фредриксон, и за независимия си път в музиката. В поредицата " Влиятелните "  и в диалог за славата Деси Стоянова ще срещне феновете с певицата Емилия, която е в топ 30 на най-следваните българи в обществените мрежи.

Празникът в ефира ще продължи с доста изненади и с присъединяване на всички пред екраните. Те ще могат да задават в Инстаграм и Facebook страниците на " Преди обед "  своите въпроси към Деси и Сашо, които дават обещание да са почтени, както постоянно. В същото време, 9 известни персони, които са гостували най-често на емблематичното диванче в предаването ще си " върнат " на водещите с разнообразни провокации.

Какво се случи през миналите 9 години? Репортерите на " Преди обед " ще опишат 9 вълнуващи истории на хора и места, които са били герои в ефира и са претърпели развиване.

И за край, само че не и по значимост – рожден ден без торта не може! Деси, Сашо и Рая ще се включат в сладко кулинарно предизвикателство, с цел да обезпечат почерпката за празника. Директно от Лондон, техен наставник ще бъде не какъв да е, а началник Иван Александров, който направи тортата за сватбата на принц Хари и Мегън Маркъл.

А с цел да бъде празникът същински, тримата водещи ще го отбележат и на точната дата – 6 февруари, събота, когато ще бъдат специфични посетители на Натали Трифонова, която им е подготвила още COOLt-ови изненади и провокации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР