Преди няколко седмици, ръководството на Microsoft заяви, че от април

...
Преди няколко седмици, ръководството на Microsoft заяви, че от април
Коментари Харесай

В Windows 10 се появи тъмна тема на оформлението

Преди няколко седмици, управлението на Microsoft съобщи, че от април 2018 година, операционната система Windows 10 ще престане да бъде основен артикул за компанията. Обещаха, че тя ще продължи да получава нови функционалности и благоприятни условия, само че към този момент няма да е в такива огромни количества, както преди. Днес публицисти са открили, че в последното тестово издание на Уиндоус се е появила тъмна тематика на оформлението, която към този момент работи единствено в някои приложения.



Компаниите  Гугъл  и  Apple  не бързат с въвеждането на тъмни тематики в iOS и Android, по този начин че  Microsoft  е решила да работи. Журналисти от Windows Central са открили, че в последната тестова разработка в границите на програмата  Skip Ahead  се е появил новият външен тип, който може да се задейства посредством смяна на два параметъра в систематичния указател. В бъдеще, евентуално в настройките ще се появи и специфичен комутатор, който ще разреши изпробването на нововъведението от всички искащи.

Въпреки това, почитателите на Уиндоус бързо са разкрили бъдещото изобретение и към този момент са почнали да го разискват в тематичните конгреси. Макар, че новият дизайн е наличен само в приложението Explorer, той скоро евентуално ще стане наличен и в различен програмен продукт, в това число и в браузъра Edge .



Във всеки случай, потребителите на Windows 10 ще могат да тестват тъмната тематика на оформлението чак през есента на 2018 година, защото съответната функционалност ще се появи в обновлението Redstone 5 , стартирането на което се чака да излезе най-скоро през есента. Появата на нов дизайн в операционната система – това е добре, тъй като постоянно е хубаво, когато потребителят има опция за избор. Не е изключено, разработчиците даже да са добавили специфична конфигурация, която автоматизирано да трансформира външния тип на интерфейса на OS според от времето на деня.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР