Преди няколко седмици известният специалист Gustave Monce публикува проект, наречен

...
Преди няколко седмици известният специалист Gustave Monce публикува проект, наречен
Коментари Харесай

Windows 10X на смартфона Surface Duo вече поддържа работата с два екрана

Преди няколко седмици известният експерт Gustave Monce разгласява план, наименуван DuoWOA, който дава опция за инсталирането на операционната система Windows 10X на сгъваемия смарт телефон Surface Duo. Първата версия обаче не поддържаше основната функционалност на устройството – работа с два екрана.

Преди няколко седмици известният експерт с достъп до вътрешна информация Густав Монс (Gustave Monce) показа плана DuoWOA, който дава опция за инсталирането на операционната система Windows 10X на сгъваемия смарт телефон Surface Duo. Но първата версия не поддържаше главната специфичност на устройството – пълноценната работа с два екрана.

Густав Монс заяви в своя Twitter акаунт, че в продължение на няколко дни е изяснявал за какво Windows 10X отхвърля да работи с двата екрана на Surface Duo. В последна сметка е съумял да се оправи с казуса. Но към този момент към момента се демонстрират някои неточности, тъй като тази Оценка за съвместимост се конфигурира върху устройство, което не е планувана да поддържа.

По-долу се намира видеодемонстрация на Windows 10X, работеща на Surface Duo. Струва си да се означи, че Surface Duo е най-близкият родственик на анулирания Surface Neo, което значи, че към този момент можем да добием визия по какъв начин почти е трябвало да работи Windows 10X на това устройство.

В GitHub е оповестена и подробна директива за процеса на инсталирането на Windows 10X на Surface Duo, която е много комплицирана и изисква нараснало внимание.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР