Преди няколко месеца Microsoft въведе някои промени в Office продуктите.

...
Преди няколко месеца Microsoft въведе някои промени в Office продуктите.
Коментари Харесай

Microsoft анонсира Office 2019

Преди няколко месеца Microsoft вкара някои промени в Office продуктите. Сегашните Office приложения, от 2020 година повече няма да могат да се включват към онлайн услугите на Office 365. Но без значение от това, по време на събитието Ignite софтуерният колос показа новата версия на офис пакета – Office 2019.
Новият Office 2019 се чака да излезе през есента на 2018 година, а тази пролет предварителните версии ще бъдат предоставени на тестерите. В офис пакета ще бъдат включени приложенията Word, Excel, PowerPoint и Outlook, както и сървърните версии на Exchange, SharePoint и Skype for Business. В новия Office 2019 ще се появят нови благоприятни условия за работа със стилуси, в това число различаване силата на напън и наклона на стилуса. Excel ще има нови формули и графики за разбора на данни, а PowerPoint ще получи анимацията на Office 365.



Не всички чакаха, че Microsoft ще предложи нов Office. Предполагаше се, че бъдещето е пред онлайн офиса Office 365 и локалните приложения към този момент няма да са нужни. Но софтуерният колос реши друго и явно ще има още една версия на Office.



Очаква се Microsoft да провежда особено мероприятие, на което да заяви новите благоприятни условия на Office 2019. Днешният анонс бе изработен зад затворените порти на елементарна софтуерна конференция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР