Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че

...
Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че
Коментари Харесай

Луна опроверга лъжа за себе си

Преди няколко дни в медийното пространство се появи информация, че Луна напуща България и отпътува за Истанбул. Изпълнителката на "Искам го, притискам го " даже възнамерявала да заживее за непрекъснато в южната ни съседка. "Абсолютна неистина е, че отпътувам за Турция! ", отсече фолкпевицата пред таблоида "България Днес ".

Според нея тази класическа фалшив нюз се родила поради едно напълно прозаично събитие - продажбата на мезонета ѝ.

"Сигурно някой е прочел някъде за продажбата и оттова е тръгнала тази подправена вест ", позволява Луна.

Напук на визията, че през днешния ден не е време за дами, певицата е на противоположното мнение.

"Не, тъкмо в този момент е време за дами. Само дамата може да трансформира ", уверена е Луна. По думите ѝ "мъжете не са създали нищо, с цел да не позволен цялото това напрежение ", което се е натрупало в Европа и света.

Луна опроверга и слуховете, че прекратява политическата си активност и поставя кръст на певческата си кариера.

"Продължавам да пея и да върша концерти. Както към този момент споделих, продадох мезонета си в София, само че това въобще не значи, че се отхвърлям от всичко в България. Приемам тази "вест " за едно екстравагантно съчинение ", сподели през смях фолк изпълнителката.

Тя назова още тези клюки "вид агитация ", която не излизала от нейната уста.

"В България съм, не съм имунизирана и на идните парламентарни избори ще се кандидатирам за народен представител ", разкри Луна.

Засега изпълнителката на "Чики-чики " не издава адреса на новия парцел, в който ще се нанесе всеки миг. Не отхвърли обаче, че мезонетът, с който се е разделила неотдавна, се намира в баровския квартал "Лозенец ", в непосредствена непосредственост до постройката на Националната здравна каса. Комшии на Луна от издигнатата в средата на 90-те кооперация споделиха, че през годините певицата от дъжд на вятър се появявала там, тъй като постоянно пътувала до Съединени американски щати.

"Но в София е доста прелестно. Всичко е въпрос на светоглед, на подсъзнание. Когато човек е нравствен, не би основал такива проблеми - и локални, и международни, не би основал такива противодействия, тъй като човешкият живот е един момент. Аз не се опасявам от война, тъй като имам вяра в Бог и не желая да бъда виновна за незнанието и алчността ", обобщава певицата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР