Преди няколко дни писахме за шумната сватба на рапъра Боро

...
Преди няколко дни писахме за шумната сватба на рапъра Боро
Коментари Харесай

Криско се натрови на сватбата на Боро Първи

Преди няколко дни писахме за шумната женитба на рапъра Боро Първи, където специфични ВИП посетители са били сътрудниците му Криско и Тита.

Партито е било на равнище и всички са се веселили, само че финалът е бил призрачен и никой не желае да си спомня за случилото се. 

Криско се осмели да заприказва за случилото се и да опише какъв призрачен сън са претърпели всички посетители на сватбата на сътрудника му Боро. 

„ Абсолютно всички имаха стомашно-чревен вирус. И всички върнахме поръчката по-късно. Беше необикновено! Боро, жив и здрав, приятелю, горчиво! ”, вметна Криско по време на тв изявление. 

Неприятната преживелица е към този момент зад тила на Криско и останалите посетители. А в това време габровеца се похвали, че е подготвен с дебютния си албум 16 години след старта на своята кариера. Хитмейкърът изяснява и каква е повода за голямото закъснение.

„ Започва моят дебют. Тепърва стартира моята кариера. При мен се случи това, че се събраха много песни с доста разнообразни настроения и стилове. Реших да направя албума „ Хамелеон ”, който излиза на 20 септември ”, показа изпълнителят в „ Събуди се ”.

„ Нямам самообладание албумът да излезе. Както 16 години в никакъв случай не съм правил албуми, в този момент съм се отпушил за такива. Ще направя втори, който ще бъде на тематика „ остарелият Криско ”. Това е нещо особено за мен – събитие, което хората пожелаха ” –  съобщи музикантът, написа blitz.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР