Преди няколко дни Марая Кери отбеляза своя 53-и или 54-и

...
Преди няколко дни Марая Кери отбеляза своя 53-и или 54-и
Коментари Харесай

Какво накара Марая Кери да скочи дълбоко в океана

Преди няколко дни Марая Кери означи своя 53-и или 54-и си рожден ден. Не е напълно несъмнено на какъв брой тъкмо стана певицата, защото информацията в мрежата е спорна.
 Марая Кери на 53/54
Марая Кери на 53 или Марая Кери на 54 - това е въпросът

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Но не това е значимото. По-същественото е че, както по всичко наподобява, носителката на Грами освен не страда за следващата отминала година от живота си, а в противен случай, търси всевъзможни разновидности да я отпразнува радостно и щуро.

Тази година Марая още веднъж се впусна в бясно премеждие и реши да скочи надълбоко в океана. От видеото, което самата тя показа в обществените мрежи, я виждаме, облечена в ослепителен неопренов костюм по какъв начин без съмнение се гмурка в блестящо сините безкрайни води. Певицата изчезва в дълбините за няколко секунди, след което изскача и се отпуска предостатъчно по тил.

" Празнично напръскване в 3:27 на 3.27 ", озаглави тя обявата си, с което засяга часа и датата, в които всичко това се случва.

Марая, несъмнено, не беше сама на празника си. До нея неразделно бе приятелят ѝ, хореографът Браян Танака, който не пропусна да поздрави рожденичката. " Това е една от обичаните ми фотоси. Винаги. Честита годишнина, моя прелестна кралице ", това написа Браян към черно-белия кадър, която показа в Instagram. На фотографията двамата с Марая театралничат усмихнати, облегнали глави един на различен.

Редица известни персони се включиха в обществените мрежи, за обсипят Кери с положителни пожелания и обич, написа People. Сред тях се открои Крис Дженър, която остави благо обръщение: " Честит празник на моята красива другарка. Обичам те ".

Кейт Хъдсън пък показа обща фотография с Марая, към която написа: " Честита годишнина на тази икона! Невероятна певица и текстописец ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР