Преди няколко дни Елтън Джон беше заснет от папараци в

...
Преди няколко дни Елтън Джон беше заснет от папараци в
Коментари Харесай

Елтън Джон в инвалидна количка: Какво е здравословното му състояние?

Преди няколко дни Елтън Джон беше сниман от папараци в инвалидна количка.

Феновете на артиста незабавно се загрижиха за здравето му.

'I'm in top health and singing at my very best': Elton John, 75, denies he is in a frail condition after he was pictured in a wheelchair
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
В отговор на това английската суперзвезда качи обява в профила си в Instagram, с цел да обясни обстановката и да успокои почитателите си.

"Искам да благодаря на всички мои почитатели, че са загрижени за мен, откакто медиите разгласиха глупава история за това, че наподобявам "слаб " в инвалидна количка " , стартира той.

" Истината е, че съм в чудесно здраве , обичам концертите си, изсвирвам и пея по най-хубавия метод. Давам 100% от себе си всяка вечер и не желая да отчайвам никого, изключително откакто всички чакаха толкоз дълго време да стартират още веднъж да вървят на концерти. Реакциите ви на всяко шоу са невероятни и правя оценка всяка минута ", написа 75-годишният музикант.

"След два часа и половина пламенно шоу пристигнахме на летището в Лайпциг, само че една част от летището беше затворена. Пътят до самолета беше извънредно дълъг, по тази причина екипът ми взе назаем инвалидна количка, с цел да мога да си умря след представлението. Това е всичко ", изяснява той, преди да благодари още веднъж на почитателите си за всички благи думи.

Снощи беше следващото блокбъстър шоу в Берн и с неспокойствие чакам да видя всички на разпродаденото шоу този уикенд в Милано. „ Благодаря за всичките ви благи думи! С обич, Елтън. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР