Преди няколко часа тестерите на операционната система Windows 10 получиха

...
Преди няколко часа тестерите на операционната система Windows 10 получиха
Коментари Харесай

Във Fast Ring канала излезе версия 18898 на Windows 10

Преди няколко часа тестерите на операционната система Windows 10 получиха компилацията 18898 на Windows 10 20H1 . Това е напълно ранен стадий на разработка и няма доста промени и нови функционалности. Но има редица минорни усъвършенствания и фиксове за доста от видяните бъгове.
Определяне вида на диска в диспечера на дилемите
Малка, само че несъмнено потребна смяна. Сега в Task Manager се вижда вида на диска. В иконката за диска и в подробните данни за него се е появила информация, дали това е флаш диск (SSD) или хард диск (HDD). Това изобретение вероятно ще се хареса на притежателите на компютри с няколко разнообразни диска.



От другите усъвършенствания и фиксове можем да изброим решения проблем, поради който спираше DWM процеса, оправения бъг във файла pcshell.dll поради който explorer.exe постоянно се сриваше. Оправени са и видяните бъгове в японския IME.
Промени в графичния редактор Paint
Според друга информация, Microsoft е възнамерявал да махне от Windows 10 графичния редактор, само че в последна сметка той остава и получава нови благоприятни условия.



В майското възобновяване за операционната система Windows 10 ще бъде включена актуализирана версия на Paint с нови благоприятни условия за улеснена навигация. Тези нововъведения са предопределени най-вече за хората с физически ограничавания, които мъчно работят с компютърната мишка.

С бутоните за стрелки може да ръководи курсора, с интервала се избира инструмента, а Ctrl със стрелките прави скрол на изображението.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР