Преди много години Иван Костов избухна: ДПС са проклятие за

...
Преди много години Иван Костов избухна: ДПС са проклятие за
Коментари Харесай

Георги Марков се разбесня! Кои заклаха държавата

Преди доста години Иван Костов избухна: " Движение за права и свободи са проклинание за България! " Вероятно бе воден от обстоятелството, че Движение за права и свободи не даде поискания избор на доверие на премиера Филип Димитров в 36-то Народно заседание.

Така падна първото демократично държавно управление на Съюз на демократичните сили. Това споделя Георги Марков в коментар за " Епицентър ". 
-->
"

(Друга тематика е, че Съюз на демократичните сили отхвърли избор на съмнение за цялостната политика на синия кабинет и нов подобен не можеше да се внесе цели 6 месеца. Филип ни изненада с поискания избор на доверие, само че бе негово право.)

Истинана е обаче, че без Движение за права и свободи нямаше да има тогава държавно управление на Съюз на демократичните сили. Бяхме трипартиен парламент. 110 депутати на Съюз на демократичните сили, 106 на Българска социалистическа партия и 24 на Движение за права и свободи. От Движението ни дадоха гласовете си без подписано политическо съглашение и без да влизат в ръководството, формирано след нощна вечеря в механа на ул. " Узунджовска ". Така Съюз на демократичните сили съумя да вкара България в Съвета на Европа на 7 май 1992 година

(Имах достойнството да съм на церемонията, направихме Коледа и Великден публични празници, направихме и най-хубавата реституцията в Източна Европа. С гласовете на Движение за права и свободи бе признат и моят закон, с който през декември 1991 година върнахме 25 000 магазина на притежателите им.) 

ДПС  дадоха гласовете си за първия демократично определен президент - доктор Желев, който реализира на изборите галактическите 2 838 000 гласа. Даде ги и за избора на Петър Стоянов по-късно. Доган ходеше на разположение с водачите на Съюз на демократичните сили по време на Виденовата зима и след това постла на Костов пътя към властта.

Движение за права и свободи е известно с това, че ни вкара в НАТО дружно с царя, и в Европейски Съюз - с царя и Станишев. Без техните гласове тези държавни управления бяха невъзможни.

Сега да забележим що за птица е ДСБ.

Ами палач на Съюз на демократичните сили! Погуби очакванията на милиони.

От митинга на Съюз на демократичните сили с великите сини песни на 7 юни 1990 година останаха единствено орлите на " Орлов мост ". ДСБ откъсна живо месо от Съюз на демократичните сили, тъй като Костов имаше подобаващ престиж, с който си направи своята партийка на гърба на емблемата Съюз на демократичните сили. Да, държавното управление му в първия си състав подвигна България на крайници, провалена от Виденовото алено ръководство, само че това беше със силата на Съюз на демократичните сили.

Сега ДСБ, сякаш дясно, а гласоподава с БПС избор на съмнение на първия кабинет " Борисов ", член на ЕНП. Радан Кънев от ДСБ с алената Елена Йончева вкара в Европарламента срамното решение да приемем Истанбулската спогодба, макар решението на Конституционния съд у нас, както и идиотщината, че има македонско малцинство в България.

Убийците на Съюз на демократичните сили от ДСБ, сякаш десни, а се съюзиха със зелените - зелени извън, червени от вътрешната страна. Както и с Комсомолското отроче, ултралиберала и правна нула Христо Иванов-Бойкикев.

ДСБ са първите партизани на Сорос в България, който Иван Костов  награди с медал " Стара планина ". Какво проваляне!

Вчера и през днешния ден соросоидите от ДСБ дружно с тези от " Америка за България " на Кирчо заклаха българския парламентаризъм.

Парламентарната народна власт е ЗАКЛАНА ОТ ДСБ И Политическа партия.

И не е отговорен Радев, че свика Народното събрание в Страстната седмица, а ДСБ и Политическа партия, че го погребаха на връх Великден!

Сорос желае да унищижи националната ни страна и историческата ни памет. И съумява! В България нямаме суверенитет! Макрон се разсъни, ние - не! ", написа Георги Марков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР