Преди минути стана ясно, че коалиционно правителство между ГЕРБ-СДС и

...
Преди минути стана ясно, че коалиционно правителство между ГЕРБ-СДС и
Коментари Харесай

Боби Ваклинов бесен на ПП: Бойко навря в кучи г*з и „на*ба с двеста“, тия, които го арестуваха

Преди минути стана ясно, че съдружно държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в последна сметка ще има. То ще бъде на ротационен принцип, а както стана ясно, през вчерашния ден в последния миг Кирил Петков е убедил своите съпартийци от Политическа партия, че е значимо държавното управление да е политическо, а не експертно. Така по всяка възможност финансов министър ще е Асен Василев. Ето и част от първите мнения по тематиката:
Полина Паунова
Ма толкоз доста мелодраматични приказки единствено и единствено Асен Василев да е министър в държавно управление с ГЕРБ… Импулс имало насъбран, алелеее майкооо.
 


Дарина Сарелска
Исторически компромис 2.0.
Жалко.
Нищо ново не е научено.
И да, кабинет на спасението ще е. На Бойко Борисов спасението.
Ружа Райчева
Небето над Народното събрание е тъмно и има за какво. ГЕРБ през днешния ден образно ни потвърдиха думите си за подмяната. Но към този момент не се крият, че я вършат, а се гаврят с нас посредством Политическа партия, които очевидно са задоволително заблудени (използвам меката дума), с цел да си мислят, че този ход няма да ги убие и че някак ще управляват ГЕРБ. Щели да попълнят регулатори заедно…
Значи – смяната с ГЕРБ е обикновено нещо, щом вие сте там да сложите и свои хора? Вие съществено ли? За какви ни мислите?
Предстои тежка радикализация и взрив на “Възраждане ”.
Може би скоро отново ще пълним площада.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР